Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moments of heros

Över små täcken av glas
spiller jag droppar av blod
jag slickar på luft
flyger för att sväva
på höga höjder
faller jag lättare fast ,
fungerar min skärm
så klarar jag mig
under min superkraft
spikas jesus fast
under han
brinner gräs
Ett tveksamt beslut
är att rädslas
för inget
lägger jag mig
på farmors terras
hon skådar på
följt av lite bullar med saft
då är dagen lyckad
där med
Ingen kan skadas
om ingen får slåss
inget går misstet
över en liten kris
så jag säger förlåt
flyger min väg
full med bullar och saft
med längtan och min superkraft.





Fri vers av daniele
Läst 186 gånger
Publicerad 2008-02-01 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele