Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsymfoni bland höghusen


Långa skarpa skuggor
hugger som knivar
horrisonten blöder ymnigt
över höghusen
de sista solstålarna smeker
knappt märkbart luften
i rosa

doft av nyklippt gräs
har lagt sig som en slöja
där jag står
barfota
i en vattenpöl
och nynnar
tillsammans med vinden

I bleka toner
sjunger vi bort dagens skavsår





Fri vers av Dagg
Läst 884 gånger
Publicerad 2005-05-27 18:30



Bookmark and Share


  Semir
du använder orden väl, väldigt skickligt!
2006-05-19

    fazza
Och som en balanskonstnär står du där!
Mitt emellan det det hårda och det mjuka...
Jag tycker mycket om ditt sätt att foga orden till smärtsam njutning!
2005-05-29

    sphinx
Människan som drömmer sig bort i en solnedgång. Oerhört vackra bilder. Är lite av musik till bilder... fastnade för denna... !
2005-05-28

  O_regelbunden
Javisst! Härligt färgspel och snyggt fångat; just stunden då allt är så vackert
2005-05-27

    ej medlem längre
Väldigt fint berättande! Blir en ffavorit!
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg