Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

keep me

Tysta ner dina fasta besked
klaga inte mer
plundra fastigheten
gör det med ett gäng
börja finna ro
trilla tillbaka
sparka inte på din bror
kläm fast dina ord
skriv bort dina behov
klä om din rädsla
bortse allt som kan gå fel
markera din själ
fasa det värsta om din far
kritisera mig
men vänd inte om
jag är den ända
som inte vill vara ditt barn.




Fri vers av daniele
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 21:25



Bookmark and Share


  Lazerpistol
ypperlig .
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele