Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon går sakta emot

Asfalten ligger för hårt
du ropar efter mig ,snällt,
jag håller tajt ihop
ett krig smäller,
med skjutvapen och nät,
förbi en missförstådd,
lämnar av tydliga tryck,
med läppar av gele.

Vid skepnader
som en dålig helg
håller jag kluvet i dig,
motståndskraft
runt din hals,
jag stal ,
tvingas bli tjuvens natt,
följer efter som skuggor från hell,
ingen känner igen
ingen känner skillnad
ingen ser mina fel.

för sakta bryts jag ner.




Fri vers av daniele
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele