Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrlands(äl)skog

 

 

med sagobara fötter

på jordens tunna lager 
torftigt ovan sand uppstått
känner jag lövträdens kamp 

när furorna med lätthet
bildar pelarsalar i oändlighet

mot sträv bark vill jag bli tagen
omfamnad kysst och helad

mot sträv bark vill jag älska

när natten är som ljusast

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-01 22:33



Bookmark and Share


    tramp
fint

men...men..tänk om älgarna ser...
2008-03-06

  Lyckohäxan Enediel
Åh men jösses vilken härlig dikt!

Varenda liten rad är läcker :)
2008-03-05

  Per Teofilusson
nå, det är klart att jag står där och kikar. Finns ingen anledning att flytta på mig. Om jag vill flyttar jag på dig. Bark. Heter så
2008-03-05

  Rosmarin
läcker och sensuell
2008-03-05

    Noomi
med sagobara fötter
mm.. ljuvliga skogsbilder..
2008-03-02

  Johan Bergstjärna VIP
\"Sexual healing.. oh it´s so good for us baby\" sjöng Marvin Gaye.
Vacker midnattseronaturromantik!
2008-03-02

  Björn Karlsson
Jo` men visst
norrländsk bark är det något visst med
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol