Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunting Rabbits...

 

 

vem vill inte ha en liten
kanin att gosa med?

men den är så jäkla svår
att få fatt i för när jag
jagar den så springer
den bara ifrån mig

så jag drar mig undan
lutar mig tillbaka med
ett lockbete inom räckhåll
och jag hoppas att den
känner tillit nog att
våga sig fram

bidar min tid
slumrar emellanåt
kisar genom ögonspringor

vet att den kommer att
få det varmt och kärleksfullt
i min sköna famn
mot min varma kropp
smekt av mina ömsinta händer

så jag väntar...

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-02 19:58



Bookmark and Share


    johanni
Bzzzzzzzzzzzzz. hör vad den lilla kaninen surrar. hahaha
2008-02-02

    Ken Cassel
Gosa med en kanin
Nä, jag skulle inte tro det för personligen själv föredrar jag nog katter
Och dem är inte lika svåra att locka till sig så som det är med just kaniner
Men det är klart att en kanin duger fint i brist på annat
*ler sött*
Kramar
2008-02-02

  Lyckohäxan Enediel
Å denna teknik funkar att applicera på det mesta va?
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol