Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obegripligt







Sanning som vittnesbörd
för oförrätter och förtal

Gör mig hellre lögnaktig


Livet som anhalt
innan okänd slutstation

Gör mig hellre omedveten


Jag som tempel
för självaste självet

Låt mig bli i mitt ego




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 19:15



Bookmark and Share


    JJ VIP
Gillar ditt språkbruk! Snyggt! Mvh. JJ.
2008-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Där är du ju.
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg