Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lights

Jag vill tacka och buga
sluta göra alla besvikna
fylla dagar med lögner
börja ljuga
förstöra rytmen
glida runder i drömmar
vässa pennor och skriva noveller
Sitta väntandes på en bänk
slå med häpnad så att det känns
bevaka stans ljus,
rymma med ,
Jag vill vinka från stora tak
skrika med glittrande läppar
hålla om en filt
försöka vara en känd
Jag vill tacka och buga
försöka sluta ljuga
fylla dagen med yta
rensa tankarna
och drick för att glömma.




Fri vers av daniele
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-02-03 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele