Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke om morgondagen


Om jag vaknar i morgon
och fortfarande kan andas,
höra, känna, tala och förstå
var jag är och vem jag är
så kommer morgondagen vara
någonting uppfriskande
och någonting jag aldrig mött förr.

En start på en dag som kommer börja
exakt i samma position som den föregående slutade.

Det vore väl härligt.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen