Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppslighet


frågvisa leende
vad ler du för
vad vet du om vad som komma skall
vet du framtid i självklarhet

öppna öga
vad ser du för
ser du en värld framför dig
varför blundar du inte och skyler dig
är du hoppfull eller bara blind

lyssnande öra
vad hör du för
hör du värme i tal och fågelkvitter
varför slutar du aldrig lyssna
hör du någonting underbart
eller är du bara döv

räta ryggrad
vad sträcker du dig för
är du stolt över din tillvaro
vet du något jag inte vet
varför böjer du dig inte
är det underbart
eller är du bara arrogant

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen