Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting kan röra oss inatt

vi viker oss på asfalten av skratt
ingenting kan röra oss i natt
ibland så dör jag litegrann
när du halkar med din tunga på en
bokstav i mitt namn









Fri vers av annkajsafelicia
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-05 21:23



Bookmark and Share


  Anafenza
älskar varenda ord i den här dikten...Den liksom fastnar på mig och sitter kvar långt efter jag läst sista ordet.
2009-04-14

  Solstorm
jag älskar den här texten
fullkomligt!
2009-02-06

  Bortklemad
Bra skrivet, får en massa skruvade bilder i huvudet.

Gillas!

mvh Oskar
2008-02-05

  vetlandaslyna
jag gillar den här så mycket att det blir ett bokmärke i min samling :):)
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia