Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök till positivitet


Tänk!

Om en och en halv timme är det onsdag.

Är det inte underbart?!

Jag menar, tisdagar fungerar bra som fyllnad men...

onsdagar är onsdagar.

Hoppas, hoppas, hoppas att det regnar också.

Grått, kallt, hällregn och onsdag.

Fast...

det borde nog egentligen vara november...

... nittonhundratolv.

Ett plus nio plus ett plus två

blir tretton.

Är det inte fantastiskt?

Ok, fantastiskt är väl fel ord.

Men är det inte bara väldig vackert?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 22:40



Bookmark and Share


    Nattviol
ett bra försök!!
*S*

och ändå.. är jag inte
fullt ut övertygad..

; )))
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen