Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lögn


Det plågar mig att se det jag har missat
Att du upplevt så många stunder utan mig
Det plågar mig att veta att du trodde jag svek dig




Fri vers av Jasmine
Läst 446 gånger
Publicerad 2005-05-29 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine