Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... du?



... a?

... ut?

Nä...

... cigg?

a, nu?

... mm

ses...

ah-um...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 238 gånger
Publicerad 2008-02-09 00:34



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
jag funderar.
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen