Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla så hårt att stenen blir vatten


sakta faller ljuset
sönder
från en sprucken lampa
mot ett krossat glas
strålar tanken liksom ljuset
i bitar
i småaktigheter
gömmer sig från mörkret
och ljuset i andra
andetag för andetag
följer jag med
ögonen leder mig
bort
och för all tid
hem

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 96 gånger
Publicerad 2008-02-09 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen