Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det spelar liksom ingen roll om du ibland inte förstår.. då och då spelar orden ingen som helst roll... det hänger på någonting helt annat... fast, ja... ibland är det också bara skitsnack


Örat hör fel...


åh, gurgel
löjesamma flundrafilé
förtrolighetsdimma vindlagör
saktaste demanifiering förslinga
blottaste blomsötmasångest
disrevoltera fröjdesamt

åh, gurgel
lissna satretsamt
minimitetens lovsångsviskande
förtalighetsdans

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen