Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Jag gör allt du vill
Jag gör allt du ber om
Om du bara visste hur mycket jag skulle kunna göra för dej,
Skulle du då utnyttja den makten du har över mej?
Skulle du låta mej tro nåt annat än sanningen?
Skulle du säga sanningen till mig ?
eller skulle jag få leva på lögner , bara för att jag valde att tro på dej?
Säg mej, hur skulle du göra om jag valde dej?




Fri vers av Dessie 35
Läst 536 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-09 10:30



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
AJAJ smärtsamt poetat!!!
2008-02-17

  aol
jag skulle ha gett dej mitt hjärta hela min tillit
bravo så hjärte stark poesi
2008-02-17

  mjuk
Oj oj så självutlämnande.Hoppas den som tar emot dej tar det varligt så du inte blir trampad på. Väldigt känsligt och bra skrivet!!!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35