vissa vågar ingenting och väljer ingenting

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa vågar ingenting och väljer ingenting




Förförd av en mimare

 

mina enfaldiga ord, de tillhör mig

bannar mig själv för skyddslapparna jag bar

för att de vägrade lyda mina törstande händer

 

så en dag föll de av och jag blev bländad

av solens överväldigande sken jag insåg en sak

helt klart blev det

alla stunder hade växt till en vackert skriven sång

 

där inga toner träffade rätt

 

den dagen de föll blev Förtvivlad mitt mellannamn

jag erbjöds inte ens ett plåster på såren

inte ens av mig själv

 

jag hade förvandlats till en lekplats

jag var din hoppborg, en gunga som svingades högt i luften

nedgrävd i sanden av dina smutsiga fötter

du är ett barn

 

och jag tillät dig leka

 

jag lyssnade till ljuden efter vibrationer

önskade så mycket mer än jag fick

så jag hörde i syne

du älskade mig

 

du älskade inte mig




Fri vers av LadyFool
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 00:47



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
mkt bra utan att vara bitter
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool