Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst i Test!

 

 

skavanker brister bristningar ärr R

sladdrig svajjig skön

rynkig tovig

hårig

avvänjd
   använd
     tillvänd
       inåtvänd
         utåtvänd

RättVänd

skrattlysten lysten full uti lusta
lustfylld närvarande flyktig luftburen
smeksam kyssäkta sensibel len sensuell

Äkta

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-21 15:58



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
På pricken som man vill ha.
2008-02-21

  J A Nicander
Häftiga ordande som gör en både imponerad och yr i mössan *S*
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol