Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gh, get done already!


Paus

Paus
En lucka av
vakum
Dax att
andas fast
ingen vill
Man andas inte
ensam
Man andas ihop

Paus
dödar lusten
Får oss att
glömma
vad som är
viktigt
Vi andas inte
ensamma
Vi andas ihop




Fri vers av jeanfredrik
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-10 12:49



Bookmark and Share


  melancholia
fy fan, vad den här texten får mej o tänka, den e värd att läsa flera gånger om,

och rimmar så lätt, det flyter talang i dina ord..

keep it up friend.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

jeanfredrik
jeanfredrik