Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En segelbåt


Som en segelbåt
flyter jag fram
i det klara ljumma vattnet
Solen skiner
och den lätta behagliga brisen
för mig långsamt framåt

Plötsligt dyker mörka moln upp
Luften blir kylig
Starka bitande vindar sliter i mig
Jag åker upp och ner
med kraftfulla vågor
som styr mig åt fel håll

När stormen lagt sig
står jag blickstilla, chockerad
utan land i sikte
Hela världen tycks ha stannat upp
och tystnaden för oljud
Jag kommer ingenstans


För du var vinden i mina segel




Fri vers av Susanna
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-05-30 17:39



Bookmark and Share


  Baldy
aj..!
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna