Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tveknad


Lugnet från din andning lättar
och jag rör på mina läppar
för att höra saningen om mig

jag längtar till inspiration
min täckmantel är min skepnad
för att kunna öppna upp mig
när din skönhet är min tvekan




Fri vers av daniele
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-10 23:05



Bookmark and Share


    mashas mash
Vackert. Tack för underbar läsning!
2008-02-10

  Michaela Dutius
Innerlig- spröd- berörande
2008-02-10

  Матрёшa
innerlig o vacker dikt!! =)
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele