Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lille man

En ensam pojke

går på vägen

hans blick

är

både fast och trägen

Vart är du på väg

Du lille man

som går så snabbt

du bara kan?

Varför

denna iver?

Vad

är det som dig driver?

S
a
k
t
a

ner

se dig om

innan du glömmer

från vilken väg du

k
o
m




Fri vers av Madde69
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69