Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föränderlig

Sitter i skogsgläntan

tänker på det som varit

kan inte förstå

vart alla varma känslor farit



Vi som alltid

skulle finnas för varann

varför blev det inte så?

Vad var det som gjorde

att du var tvungen att gå?



Det enda jag känner

är en tomhet mörk och oändlig

Varför måste kärlek

vara så föränderlig?




Fri vers av Madde69
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69