Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sliten

En sliten grep
står lutad
mot en dörr

den minner
om arbete
och slit
ifrån förr

I vems händer
har du fått
liv och kraft?

vem är det
som dig
i sin ägo haft?




Fri vers av Madde69
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-02-14 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69