Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsträning! (förlåt utropstecknet... missade punkten)


en stor man sa en gång
... eller, var det en kvinna?
nej jag tror det var en man utklädd till iller
eller tvärt om
kanske en hamster... men i alla fall
nej jag läste det i en bok
eller var det en tidning?
Jag undrar...
jo, ett vykort från en man
eller kvinna
ja, ok... eller iller
som skrev någonting underbart
eller var det katastrofalt?
superlativen är svåra att hålla isär
eller separera
dela på, du vet?
nej, alltså...
det låter som samma sak
eller tvärt om
fast inte riktigt
ska vi hålla oss till minnesvärt?
eller värt att komma ihåg
fast... det betyder väl samma sak?
Vad pratar jag om?
Oj förlåt, vad skriver jag om?
Ja, jag läser igenom det ovanstående
vänta lite...
bla, bla, bla... ok...
Jo, det är så här...
om ärlighetens ska fram...
helt sanningsenligt...
Jag tror kanske jag försökte luras lite.
Jag får inga vykort
och de jag får läser jag inte
och efter jag läst dem så bränner jag inte upp dem
Jag kanske borde börja avrunda nu?
Jag slutar med ett citat
från... någon...
\"Dra ner byxorna Yngve! Innan elden når beehåån!\"

Nu ska jag ha en oförtjänt kopp kaffe.

Tjo...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 81 gånger
Publicerad 2008-02-15 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen