Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hela verkar



It have never been
i should if i could
but i have never been hurt
never been scared in a defend
even if the battel is on
i turn back
and i never been more certain
less self-assured
without you




Fri vers av daniele
Läst 158 gånger
Publicerad 2008-02-17 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele