Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himalaya!

Himalaya!

Solen skiner och lyser upp värdens högsta berg Mount Everest med alla sina bröder och systrar till närliggande bergstoppar
Endast några små stackmoln glider förbi på den annars så klara himmelen
Åh, vilken vacker syn, så mäktigt och ståtligt
Det ser ut som hela familjen Himalaya ( bergen ) är ute och går hand i hand på väg till affären
Ett konststycke utan dess like
Så tjusigt att det är svårt att beskriva i ord
Såg allt det här på BBC PRIME.

Ken Cassel
17/2-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel