Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill bli den läkta.


För att häpnas varje gång som du rör på mig
lyfter marken under mig
upp över tagande rörelser
i obalans kan jag inte röra mig
du i mina ögon kan inte döda mig

En följsam flykt till något exotiskt
en nergång till undergång
faller du mig i smak
med ditt brunbrända hår
följt av en mjuk hand med sår
blir du en jag vill läka.




Fri vers av daniele
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 15:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört andlöst vacker med en sorg mellan orden
2008-02-18

  Матрёшa
vackert!
\"För att häpnas varje gång som du rör på mig
lyfter marken under mig\" - så sjukt fint skrivet!
2008-02-17

  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele