en höstrepris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en höstrepris


Tecknar på Glas

 

Jag ritar figurer
i cirkeln
av imma
på den svala
fönsterrutan

mikroskopiska
vattendroppar

har lämnat
mina kropps
varma lungor

andats ut

De
utgör
det rena

ofläckade arket

i vilket jag
nu
skriver mitt liv

När tyngden
av det samlade
vattnet blir för stor
för den
lilla vertikala ytan

bryter sig en
rännil fri..

Med en självklar kraft
går den sin egen väg

 

Ut ur bilden

ut ur mitt liv

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-17 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka härliga metaforer för livsförändringar!
Underbar!:)))
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol