är det oansvarig jag är tro" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det oansvarig jag är tro


jag kan aldrig Sluta

 

 

när det är som bäst
jag landar alltid huvudlöst
i livets flod som omger mig
nuets strömvirvel
flyter med lätthet med
sveps bort
upplever
känner tänker
smakar ser hör
och glömmer allt
njuter
insuper
livsbejakande
glädjestrålande
ögonblicken ett i sänder
jag älskar äter dricker
skrattar smeker
skänker njutning
och jag minns
alltför sällan
andra anledningar
eller orsaker
verkan
morgondag
bara är
just
nu

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-17 19:48



Bookmark and Share


  J A Nicander
Att få njuta och leva måste väl iofs inte vara oansvarigt. Å andra sidan så kanse vi alla skulle ta lite mindre av det \"duktiga\" ansvaret hela tiden och bara njuta av det.....Härliga rader!
2008-02-17

  berxper
Du skriver härligt om njutningen! Orden flyter ner i en spiral och jag känner den intensiva stunden! Där omgivningen glöms bort och det enda som finns är nuet!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol