Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

boende i mitt inre


mod
använd lite mod
över träsklar
mot smärta
gör det ont
då känns det
tungan tar emot
när du hugger ner
allt jag har
eller ägde kvar
mod
använd lite mod
till morgondagen
kallar jag på mod
om du inte ger mig
tilbaka min inre ro
där du och jag
en dag ska bo.




Fri vers av daniele
Läst 159 gånger
Publicerad 2008-02-18 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele