Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räknar på svåra tal

läppkontakt en konstnärlig kontrast
en omgivet ekotagande ljud
som godisgele är du sötare såhär
en främmande talare vägleder
en kommande film
jag spelar svårflirtad men
det skiter jag i
klurar på svåra tal
men räknar oss som ett
viktigare saker har nuddat mig
ljusfläckar som du strålar från solens kraft
brinner innuti mig
det är allt som räknas.




Fri vers av daniele
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele