Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rädsla

Med oro som kryper
Med en ängslan som jag förtär
En rädslan som sliter min själ isär

Oron jag inte kan hantera
Ängslan jag inte kan rå för
Rädslan jag inte kan bemästra

Rädslan för livet är mitt försvar
Rädsla är snart det enda som jag har kvar








Fri vers av Dessie 35
Läst 594 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-18 20:38



Bookmark and Share


  Kent Love
När rädslan försvinner finns bara kärleken kvar...
2008-04-02

  Ronny Berk
en berörande poesi som väl förmedlar känslor av orons ängslor...
2008-03-26

    snöö
Ord som känns som tagna ur mina tankar. Det är så svårt ibland.
Fint diktat.
2008-03-02

  aol
DEN GREP TAG I MIN SJÄL JAG sänder en skyddande kram genom cyberrymnden till dej en så känsloladdad dikt
2008-02-19

  Anna Nickolausson
känner igen mig i dina ord
2008-02-18

    JJ VIP
Dikten ger mig en \"trängd\" känsla... men rädsla är bättre än likgiltighet... Mvh. JJ.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35