Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är min trygghet

Fånga mig ,som jag
fångar dig i samtal
för mod,
vi pratade om att skratta, som det lät
från min förtrollade mun,
En blek bild men fortfarande vacker
avnjuter jag synen som är åt dig,
med kalla händer som vill värmas
tar du mig åt förfrågan om att mötas
under broar i en smygnad rodnar båda
inkrypta mot varandra
gärna lite småfnittrande
men romantiskt nog

Det är lättare att prata med dig nu
min läppar är mina ljud mot din hud
du doftar jul med perfekt hy
gatuljuset strålar försiktigt
med avsikt att hålla oss vid liv
samtidigt känner jag mig trygg
just nu




Fri vers av daniele
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele