Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som händer när man placerar systrana Ström framför Tvn med block och penna.


Haiku - My, jag och Tvn.



Min stora syster
~
finner lyckan upp i norr
~
spelar teater

*

Animerad
~
djurhjälte med kändisröst
~
styr biografen

*

Ett städprogram
~
för familjer utan ordning
~
städblinda miffon

*

Väderleksrapporten
~
får molnen att surra fram
~
och regnkappan på






Bunden vers (Haiku) av Sofiapoema
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-19 19:53



Bookmark and Share


    papillon
Vad kul att du ger dig på att skriva haiku
2008-02-19

  Carola Zettergren
Hihi snyggt poetat!!!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema