Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närmare 20

Står frusen fast
och försöker
men väntar för länge
och fastnar för denna jord

LÅter tiden somna
ljuset blev natten
och blundar för att vila
i en tidlös minut
surrar visioner


Klarar att säga
skjuter ifrån enkelheten
som vågar

Klarar att vara vaken
starkare än i går
som vissa andra
är jag inte rädd
bara 17år någonting




Fri vers av daniele
Läst 150 gånger
Publicerad 2008-02-20 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele