Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

renar änglar

Stannar till framför
speglas en bild avskild
från min fantasi levande
är jag brevid önskande
att kunna binda mig
Lite rädd men lugnande
hjärtan förblir krigssång klädd
en lång svart roll slår jag mig
med nålar utan att blunda
rusar jag med trollsländor
vifftandes hjälper det men
sprutorna i blodet renar änglar
berättar att jag är förgjord




Fri vers av daniele
Läst 158 gånger
Publicerad 2008-02-20 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele