Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Flickan

Lyfter flickan upp så att hon ser,
mig tar du med häpnad,
slår runt i gräset
och visslar på en sommar äng,
bland gröna fläckar bara magar
springer vi med gröna fötter
med små steg promenerar vi ,
tiden hinner inte med
nu längtas det
hoppandes att du vill hänga med.




Fri vers av daniele
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele