Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intrång

Det oskuldsfulla intrånget, ömmar ännu.




Fri vers av Sparven
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 19:55



Bookmark and Share


  micke marin
och ändå ville vi så båda väl

tänker jag spontant.
coolt med en så kort dikt som ändå säger så mycket.
Gillas.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven