Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godispapper & jordgubbssaft

Tårar kan såra
lika lätt kan regnet falla på plats,
efter molen har krockat
och alla kläder tvättas bort

Läppar kan smekas
lika lätt kan dom klibbas fast
som godispapper efter jordgubbssaft
är kärleken vass

Händer kan hålla oss samman
lika romantiskt kan vi se varandra
efter regn strålar solsken
och vi är rena tillsammans





Fri vers av daniele
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele