Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värda saker slängs oftas


Tappar gnistan som får falla,
lämnar staden till någon annan,
går på förlust men räknas som en vunnen,
drar i tankar när jag borde glömma,
en frånvarande överpratare som bygger
pappersklippta figurer som konst,
skildrar sällan på verkligheten,
men trivs med färg trängseln på tapeten .
Är behaglig mot mor
och över arbetad mot far som gick bort,
lögnens lyckliga barn bara är.
En överglasserad hycklare
i allas gemensamma spel,
ser likheter med nergångar,
här på jorden är ingen något värd.




Fri vers av daniele
Läst 168 gånger
Publicerad 2008-02-20 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele