Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bullkrig

Gatukonstens målningar sliter
på fasader och på kritor,
en välkomst ser ut som min begravning
när ingen log,
lite snopet skjuter man ifrån,
men inte mig, jag står på,
och andas kan jag .
Ljusa ljuskast smälter till mjukglass
bland strösselfärger ner på asfalt,
en svag kontrast
på en lättare terrass förlänger våren
med bullar och saft.




Fri vers av daniele
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele