Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det hjälp att få?

 

 

när det vita mörkret lyser upp

månens framåtvända baksida

samlas kosmos i ett nubbeglas

och alla blommor växer neråt

för det finns inget värre än när

allt går bra och livet är en

flygande räkmacka

tillverkad av

grå blodpudding

 

när det svarta ljuset sänker sig

över solens mörka baksida,

nubben druckits upp av kosmos

och stenarna svävar som dun

då - störtar jag långsamt upp

i någon annans

vedervärdiga

upplysta

avgrund

 

hjälplöst

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-20 23:05



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hur attans bra som helst :)
2008-02-21

  J A Nicander
Finns bara en sak att säga; Vackert!!
2008-02-21

  berxper
En härlig blandning av kontraster
och motsatser...
Paradoxer brukar hänga ihop!
2008-02-20

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
vad tror du ? :)
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol