Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är dum


du är dum
jag är dum
och
vi är dumma tillsammans

men

när jag är dum
du är smart
är vi i obalans
då tar min dumhet för stor plats

och

nu

jag är dum
jag är elak
jag är feg och tarvlig
och jag är ensam
vi är ingenting tillsammans

för

jag är dum
jag är ensam
jag är obrukbar

och du

du har aldrig funnits

för

jag är dum
jag är blind
jag kan inte se
det goda
för mig

jag är dum
jag är rädd

jag gör ont
kanske
jag är dum
jag är ensam

av nödvändighet



inget fungerar
varför skulle jag

det gör ont

mitt huvud är tomt

jag vill...

sjunka undan

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 116 gånger
Publicerad 2008-02-21 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen