Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåslagsverkan


ingen färg

har ord

ingen form

och all

inga drömmar

inga tankar

och inget mål

utom alla

inget vackert här

inga glada leenden

ingen kärlek

inget hat

och inget mitt i mellan

men precis allt man kan tänka

eller ingenting

här är universum

i en enda punkt

.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 120 gånger
Publicerad 2008-02-21 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen