Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het VattenLek

 

 

bryter igenom lagret. sjunker ner under ytan.
närmar mig mjukt. återhållen men nyfiken.
som att sakta flyga. nedåt. suget.
skönt svävande är min kropp.
diffusa mina aningar.
korta andetag.
små rörelser.
glittrande.
så vackert.
mottagande.
utsträckta händer.
varsamma fingertoppar.
kroppskontakten berusar.
njutning som överträffar. allt.
omvälvs. omhändertas. omgärdas.
förenas med kroppar. själar genom leenden.

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-21 20:29



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Formen ser ut som ett K
Du är riktigt konstnärlig Christana
Och som så oftast
Applåd
Kram : ))
2008-02-22

  Johan Bergstjärna VIP
!Härligt! Kort sagt...
2008-02-21

  Tina-sol
Härlig form. Fina allitrationer. Interpunktionen är effektfull.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol