Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ngt mod. verkl.


När jag var liten försökte jag försvinna...



Jag har en röst i mitt huvud

hon viskar till mig

omformulerar verkligheten

jag tror hon vill bli av med mig

det susar som vind i mitt huvud

varje dag väcks jag av henne

hon säger hon visar mig verkligheten

det som döljs i vackra ord och vackra ansikten

jag tror hon ljuger för mig

det måste finnas någon som inte hatar mig

och varelser som inte vill varken ont eller gott

men det är svårt att sluta lyssna

det känns så varmt och skönt

om jag lyder och är följsam

då får jag ibland inte huvudvärk ens

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen