Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En titel skulle nog passa här.

Vet du,
att om man skippar sockret i teét
så slipper man den där slabbiga sumpen
i slutet,
och visste du att jag verken kan sjunga eller dansa
men natten är fortfarande kladdig, skär och skrikande
och jag är inte riktigt gammal än
så jag ska sätta upp en hel jävla musikal för vår skull
så sitt ner på valfri kullersten
och slicka tänderna rena från earl grayen,
klipp navelsträngen, majstro!




Fri vers av Sofiapoema
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-24 01:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Helt underbart poetat!
BRAVO!!!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema