Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så..vem är ett luder nu då?

 

 

skulle tro
att det är han
som suger kuk uppåt
och äcklat sparkar neråt
i sin ambition att få de ekonomiska fördelar
han som man tycker sig vara självklart berättigad till

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-24 19:28



Bookmark and Share


    *Zenobia*
luder är något sportfiskare använder....jooo!!...det är så...believe it or not!!

det är ett lockbete för att locka till sig fiskar...helst så stora som möjligt!! ;))
2008-02-27

    ej medlem längre
Ja, vem? haha
Du är suverän!
2008-02-24

    Erika H
eller hon
som verkar så naiv
men planerar sitt avancemang
med rörliga hoppande lockande bröst
och rödmålade läppar som säger ljuvligheter
i chefens öra mellan tungspetsens slaffsande och hennes kvittrande

så jäkla häftigt!!!!
2008-02-24

  lodjuret/seglare VIP
jag har blivit sugen ibland
av och till faktiskt, på eder poesi
men nu har jag gått iland
med en alles egen travesti
på en öppen översköljd strand
2008-02-24

  Queen_of_Rain
starkt. snyggt. som en hård spark till de som förtjänar det.
2008-02-24

  Night Soul Woman
\"- jag försökte hindra henne... men det går inte\"
Är hon tillbaks? ;)
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol